OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
1.950.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
604.200 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
+900,00 %
2.500.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. jan. 2022
1.900.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
30. mar. 2022
Senest påtegnet

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

Ejendomme

  • Stamdata

    Vintapperbuen 33B, 4070 Kirke Hyllinge
    • Vintapperbuen 33B
      4070 Kirke Hyllinge
      Lejre Kommune
      Sjælland
    • BFE-nummer
      10201940
    • Ejerlav
      St. Karleby By, Kirke Hyllinge (60554)
    • Matrikelnummer
      10bm
    • Grundareal
      3.021 m² (Heraf vej: 0 m²)
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Størrelsen på grunden er 3.021 m² ifølge BBR.
  • Bygning 1 - Vintapperbuen 33

    • Bygningens anvendelse
      Bygning til lager
    • Byggeår
      2009
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      947 m²
    • Erhversareal
      947 m²
    • Bebygget areal
      947 m²
    • Vandforsyning
      Alment vandforsyningsanlæg
    • Ydervæggens materiale
      Metal
    • Tagdækningsmateriale
      Metal
    • Varmeinstallation
      Ingen varmeinstallation
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      10bm
    • Revisionsdato
      01.12.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Vintapperbuen 33.

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      Advokatfirmaet Martinelli I/S
      Alhambravej 7
      1826 Frederiksberg C
    • Cvr-nr.
      28834268
    • Kontaktoplysninger
      2796-01 skøde
      sn@adv-martinelli.dk
    • Anmeldelsestidspunkt
      22.03.2022 kl.00:00
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.