OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
57.000.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
11.116.600 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
8.500.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. feb. 1982
6.186 DKK
Kvadratmeterpris
19.151.688 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
11. okt. 2021
Senest påtegnet

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Saltholmsvej 14, 6705 Esbjerg Ø
    • Saltholmsvej 14
      6705 Esbjerg Ø
      Esbjerg Kommune
      Syddanmark
    • BFE-nummer
      5741753
    • Ejerlav
      Boldesager, Esbjerg Jorder (2007556)
    • Matrikelnummer
      7bb
    • Grundareal
      3.619 m² (Heraf vej: 0 m²)
    • Beboelsesareal
      1.374 m² (20 enheder)
    • Ejendommens ejerforhold
      Privat andelsboligforening
    • Størrelsen på grunden er 3.619 m² ifølge BBR.
  • Bygning 6 - Saltholmsvej 14

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1958
    • Etager
      3
    • Samlet bygningsareal
      1.374 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      1.374 m²
    • Bebygget areal
      458 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Tegl
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      7bb
    • Revisionsdato
      07.06.2018 kl.00:00

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      458 m²
    • Kælderareal
      458 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      02
    • Etagetype
      Regulær etage
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.