OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
4.200.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
225.300 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
12.300.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 23. mar. 2016
32.626 DKK
Kvadratmeterpris
7.400.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
2. feb. 2016
Senest påtegnet

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Slipshavnsvej 9, 5800 Nyborg
    • Slipshavnsvej 9
      5800 Nyborg
      Nyborg Kommune
      Syddanmark
    • BFE-nummer
      300056
    • Ejerlav
      Nyborg Markjorder (2004152)
    • Samlet bygningsareal
      377 m² (Bygning 2)
    • Tinglystareal
      377 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      377 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      377 m²
    • Værelser
      6
    • Toiletter
      3
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 2009. Boligen er på 377 m² og rummer bla. 6 værelser, 3 toiletter, 1 bad og eget køkken med afløb.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er metal og tagdækningsmaterialet er af tagpap med lille hældning.
  • Bygning 1 - Slipshavnsvej 11

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      2009
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      382 m²
    • Erhversareal
      382 m²
    • Bebygget areal
      382 m²
    • Ydervæggens materiale
      Metal
    • Tagdækningsmateriale
      Tagpap med lille hældning
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      1em
    • Revisionsdato
      15.07.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Slipshavnsvej 11.

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage
  • Bygning 2 - Slipshavnsvej 9

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      2009
    • Etager
      1
    • Samlet bygningsareal
      377 m²
    • Erhversareal
      377 m²
    • Bebygget areal
      377 m²
    • Ydervæggens materiale
      Metal
    • Tagdækningsmateriale
      Tagpap med lille hældning
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      1em
    • Revisionsdato
      15.07.2017 kl.00:00

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      377 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      377 m²
    • Værelser
      6
    • Toiletter
      3
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage
  • Tekniske anlæg 1 - Tank

    • Klassifikation
      Tank
    • Etableringsår
      1986
    • Størrelsesklasse olietank
      6.000 l - 100.000 l
    • Placering
      Indendørs
    • Sløjfning olietank
      Tanken er tømt og afblændet
    • Indhold olietank
      Fyringsgasolie
    • Revisionsdato
      19.08.2014 kl.00:00
    • Driftstatus
      Ikke i drift
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      Peter Juul
      Elmosevej 50
      8330 Beder
    • Cvr-nr.
      0
    • Kontaktoplysninger

      28195833
      pj@nordanejendomme.dk
    • Anmeldelsestidspunkt
      31.03.2016 kl.00:00
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.