Fremstilling af friske bageriprodukter - Branchekode: 10.71.20
Branchen omfatter bagerier, der fremstiller friske bagervarer (fx brød, rundstykker, kager), og som typisk har eget bagerudsalg. Bagerier, der fremstiller ’tørre’ bagervarer (fx tvebakker, kiks mv), henvises til 10.72.00.
-
Egenkapital 2023-24: 2.476' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 4.957' DKKResultat før skat 2023-24: 610' DKK
-
Egenkapital 2023-24: -1.075' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 3.122' DKKResultat før skat 2023-24: -234' DKK
-
Egenkapital 2024: 2.607' DKKBruttofortjeneste 2024: 2.813' DKKResultat før skat 2024: 366' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 2.066' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 2.171' DKKResultat før skat 2023-24: 308' DKK
-
Egenkapital 2023: 40' DKKBruttofortjeneste 2023: 0' DKKResultat før skat 2023: 0' DKK
-
Egenkapital 2023: 248' DKKBruttofortjeneste 2023: 283' DKKResultat før skat 2023: 283' DKK
-
Egenkapital 2023: 1.127' DKKBruttofortjeneste 2023: 3.571' DKKResultat før skat 2023: 450' DKK
-
Egenkapital 2023: -2.151' DKKBruttofortjeneste 2023: 2.714' DKKResultat før skat 2023: 150' DKK
-
Egenkapital 2023: -24' DKKBruttofortjeneste 2023: 36' DKKResultat før skat 2023: 8' DKK
-
Egenkapital 2023: 3.610' DKKBruttofortjeneste 2023: 4.980' DKKResultat før skat 2023: 2.860' DKK
725
Inkluderer
Fremstilling af friske bagervarer:
- Brød og rundstykker
- Frisk bagværk, kager, tærter mv.
- Tortillaer