Fremstilling af kakao, chokolade og sukkervarer - Branchekode: 10.82.00
Branchen omfatter fremstilling af kakao og chokoladevarer samt slik fx karameller, pastiller, nougat, tyggegummi, herunder også sukkerkonservering af frugt og nødder mv.
-
Egenkapital 2023-24: 6.024' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 7.726' DKKResultat før skat 2023-24: 783' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 71' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 0' DKKResultat før skat 2023-24: 0' DKK
-
Egenkapital 2023: -5.681' DKKBruttofortjeneste 2023: -114' DKKResultat før skat 2023: -2.672' DKK
-
Egenkapital 2023: -1.570' DKKBruttofortjeneste 2023: 27.826' DKKResultat før skat 2023: -3.030' DKK
-
Egenkapital 2023: -3.390' DKKBruttofortjeneste 2023: 252' DKKResultat før skat 2023: -4.799' DKK
-
Egenkapital 2022-23: -194' DKKBruttofortjeneste 2022-23: -54' DKKResultat før skat 2022-23: -234' DKK
-
Egenkapital 2023: -188' DKKBruttofortjeneste 2023: -261' DKKResultat før skat 2023: -288' DKK
-
Egenkapital 2023: 1.305' DKKBruttofortjeneste 2023: 3.613' DKKResultat før skat 2023: 277' DKK
-
Egenkapital 2023: 968' DKKBruttofortjeneste 2023: 15.213' DKKResultat før skat 2023: -8.717' DKK
-
Egenkapital 2023: 46.097' DKKBruttofortjeneste 2023: 34.211' DKKResultat før skat 2023: 5.455' DKK
Inkluderer
- Fremstilling af kakao, kakaosmør, kakaofedt, kakaoolie
- Fremstilling af chokolade og chokoladevarer
- Fremstilling af sukkervarer: karameller, pastiller, nougat, fondant, hvid chokolade
- Fremstilling af tyggegummi
- Sukkerkonservering af frugt, nødder, frugtskaller og andre plantedele
- Fremstilling af sukkervarepastiller
Ekskluderer
- Fremstilling af sakkarosesukker, jf.10.81.00