Fremstilling af færdigretter - Branchekode: 10.85.00
Branchen omfatter fremstilling af madretter, som er serveringsklar efter optøning eller opvarmning, som fx pizza, pastaretter, kød- og fjerkræretter mm. Fremstilling af fx poser med blandede frosne grøntsager henvises til 10.39.00
-
Egenkapital 2022-23: -129' DKKBruttofortjeneste 2022-23: -150' DKKResultat før skat 2022-23: -169' DKK
-
Egenkapital 2023: -230' DKKBruttofortjeneste 2023: 48' DKKResultat før skat 2023: 53' DKK
-
Egenkapital 2023: 1.158' DKKBruttofortjeneste 2023: 1.014' DKKResultat før skat 2023: -1.884' DKK
-
Egenkapital 2023: 38' DKKBruttofortjeneste 2023: 2' DKKResultat før skat 2023: 2' DKK
-
Egenkapital 2023: 213' DKKBruttofortjeneste 2023: 832' DKKResultat før skat 2023: 13' DKK
-
Egenkapital 2023: -46' DKKBruttofortjeneste 2023: 537' DKKResultat før skat 2023: -34' DKK
-
Egenkapital 2023: 21.734' DKKBruttofortjeneste 2023: 84.950' DKKResultat før skat 2023: 9.862' DKK
-
Egenkapital 2023: -169' DKKBruttofortjeneste 2023: 281' DKKResultat før skat 2023: -23' DKK
-
Egenkapital 2023: -282' DKKBruttofortjeneste 2023: -71' DKKResultat før skat 2023: -93' DKK
-
Egenkapital 2023: -171' DKKBruttofortjeneste 2023: -202' DKKResultat før skat 2023: -211' DKK
Ekskluderer
- Fremstilling af frisk mad eller mad med mindre end to ingredienser, se korresponderende branchekode i hovedgruppe 10
- Fremstilling af letfordærvelige færdige fødevarer, jf.10.89.00
- Detailhandel med færdigretter i forretninger, jf.47.11,47.29.00
- Engroshandel med færdigretter, jf.46.38.90
- Cateringvirksomhed, jf.56.21.00