Fremstilling af andre fødevarer i.a.n. - Branchekode: 10.89.00
Branchen omfatter fremstilling af supper og bouillon, gær, mælke- og osteerstatningsprodukter, kunstige koncentrater og kosttilskud. Branchen omfatter også fremstilling af letfordærvelige færdige fødevarer, fx smørrebrød og sandwich. Branchen omfatter ikke tilberedning af mad til umiddelbar fortæring, såsom i restauranter (56.10.10).
-
Egenkapital 2023-24: 99' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 214' DKKResultat før skat 2023-24: 7' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 3.304' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 7.417' DKKResultat før skat 2023-24: 1.687' DKK
-
Egenkapital 2023-24: -6.160' DKKBruttofortjeneste 2023-24: -895' DKKResultat før skat 2023-24: -4.567' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 3.358' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 7.056' DKKResultat før skat 2023-24: 4.234' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 354' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 263' DKKResultat før skat 2023-24: 164' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 17.644' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 22.056' DKKResultat før skat 2023-24: 9.271' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 341' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 5.713' DKKResultat før skat 2023-24: -2.500' DKK
-
Egenkapital 2023-24: -7.208' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 473' DKKResultat før skat 2023-24: -9.375' DKK
-
Egenkapital 2023-24: 30' DKKBruttofortjeneste 2023-24: -24' DKKResultat før skat 2023-24: -36' DKK
-
Egenkapital 2023-24: -108' DKKBruttofortjeneste 2023-24: 44' DKKResultat før skat 2023-24: -305' DKK
Inkluderer
- Fremstilling af supper og bouillon
- Fremstilling af kunsthonning og karamel
- Fremstilling af letfordærvelige færdige fødevarer, fx:
- Smørrebrød og sandwich
- Frisk (ikke bagt) pizza
- Fremstilling af kosttilskud og andre fødevarer i.a.n.
Inkluderer også
- Fremstilling af gær
- Fremstilling af ekstrakter og saft fra kød, fisk og krebsdyr
- Fremstilling af mælke- og osteerstatningsprodukter, som ikke er baseret på mælk
- Fremstilling af æggeprodukter, æggealbumin
- Fremstilling af kunstige koncentrater
Ekskluderer
- Fremstilling af letfordærvelige færdige fødevarer baseret på frugt og grøntsager, jf.10.39.00
- Fremstilling af frosne pizzaer, jf.10.85.00
- Fremstilling af spiritus, øl, vin og læskedrikke, jf. hovedgruppe11