OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
8.600.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
809.100 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
2.197.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 15. nov. 1994
8.137 DKK
Kvadratmeterpris
2.000.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
9. mar. 2011
Senest påtegnet

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Grønnegade 33, st., 1107 København K
    • Grønnegade 33, st.
      1107 København K
      København Kommune
      Hovedstaden
    • BFE-nummer
      116225
    • Ejerlav
      Købmager Kvarter, København (2000162)
    • Samlet bygningsareal
      738 m² (Bygning 1)
    • Tinglystareal
      270 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Privatpersoner eller interessentskab
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      295 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      295 m²
    • Værelser
      2
    • Toiletter
      3
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1897. Boligen er på 270 m² og rummer bla. 2 værelser, 3 toiletter, 1 bad og eget køkken med afløb.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af fibercement herunder asbest.
  • Bygning 1 - Grønnegade 33

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1897
    • Etager
      4
    • Samlet bygningsareal
      738 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      713 m²
    • Erhversareal
      295 m²
    • Bebygget areal
      199 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement herunder asbest
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      269
    • Revisionsdato
      02.10.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Grønnegade 33.

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      295 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      295 m²
    • Værelser
      2
    • Toiletter
      3
    • Bad
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      198 m²
    • Kælderareal
      198 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      02
    • Etagetype
      Regulær etage

    3. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      03
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      04
    • Samlet areal af etage
      161 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      161 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 2 - Grønnegade 33

    • Bygningens anvendelse
      Udhus
    • Byggeår
      1990
    • Bebygget areal
      10 m²
    • Ydervæggens materiale
      Træ
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement herunder asbest
    • Varmeinstallation
      Ingen varmeinstallation
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      269
    • Revisionsdato
      02.10.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Grønnegade 33.
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.