Du har ikke adgang, opret en gratis bruger eller log ind.
OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
1.200.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
283.400 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
+63,64 %
900.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 1. feb. 2017
7.627 DKK
Kvadratmeterpris
913.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
24. jul. 2017
Senest påtegnet

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Riddergade 14, 4700 Næstved
    • Riddergade 14
      4700 Næstved
      Næstved Kommune
      Sjælland
    • BFE-nummer
      280493
    • Ejerlav
      Næstved Bygrunde (2001651)
    • Samlet bygningsareal
      894 m² (Bygning 1)
    • Tinglystareal
      118 m²
    • Ejendommens ejerforhold
      Aktie-, anpart- eller andet selskab (undtagen interessent­skab)
    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      130 m² (1 Enhed)
    • Enhedens erhvervsareal
      130 m²
    • Andel i fælles adgangsareal
      12 m²
    • Værelser
      1
    • Toiletter
      1
    • Bad
      0
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb
    • På adressen finder man et restaurant, café og konferencecenter uden overnatning som er opført tilbage i 1981. Boligen er på 118 m² og rummer bla. 1 værelse, 1 toilet og eget køkken med afløb.

      Varmeinstallationen i boligen er baseret på fjernvarme/blokvarme.

      Ydervæggens materiale er mursten og tagdækningsmaterialet er af fibercement herunder asbest.
  • Bygning 1 - Riddergade 10

    • Bygningens anvendelse
      Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller to-familiehus
    • Byggeår
      1981
    • Etager
      2
    • Samlet bygningsareal
      894 m²
    • Samlet boligareal (BBR)
      586 m²
    • Erhversareal
      498 m²
    • Bebygget areal
      447 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement herunder asbest
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      109
    • Revisionsdato
      01.12.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Riddergade 10.

    Enheden

    • Enhedens boligtype
      Andet
    • Enhedsanvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Enhedens samlede areal
      130 m²
    • Enhedens erhvervsareal
      130 m²
    • Andel i fælles adgangsareal
      12 m²
    • Værelser
      1
    • Toiletter
      1
    • Køkkenforhold
      Eget køkken med afløb

    Kælderetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      kl
    • Samlet areal af etage
      112 m²
    • Kælderareal
      112 m²
    • Etagetype
      Kælder

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      01
    • Etagetype
      Regulær etage

    Tagetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      02
    • Samlet areal af etage
      305 m²
    • Areal af udnyttet del af tagetage
      305 m²
    • Etagetype
      Tagetage
  • Bygning 2 - Riddergade 10

    • Bygningens anvendelse
      Carport
    • Byggeår
      2012
    • Bebygget areal
      30 m²
    • Ydervæggens materiale
      Ingen
    • Tagdækningsmateriale
      Metal
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      109
    • Revisionsdato
      01.12.2017 kl.00:00
    • Denne bygning er tilknyttet en anden adresse, gå til Riddergade 10.
  • Seneste anmelder

    • Anmelder
      E/F Riddergården
      Dirch Passers Allé 76
      2000 Frederiksberg
    • Cvr-nr.
      32802222
    • Kontaktoplysninger
      11479
      33134567
      natalie@krarup.as
    • Anmeldelsestidspunkt
      07.06.2017 kl.00:00

Selskaber på adressen (1)

Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.